За нас

За нас

През 2017 г. се заехме с това да обновим хибридната си мрежа до изцяло оптична мрежа изградана по най-новите тенденции и чрез най-новите технологии. Към момента над 90% от нашите клиенти получават услугите си чрез изцяло оптична мрежа. Тя е изградена без активно оборудване по пътя до вас. По този начин ние гарантираме максимална сигурност на преноса и независимост от атмосферните условия.

Ние работим за непрестанното усъвършенстване на мрежата ни, внедрявайки най-новите и ефективни технически съоръжения, за да осигурим най-високо качество на най-ниски цени.

Нашата мисия

Бол Бг Изток е партньор с някои от най-големите компании в бранша и извън него. Знаем, че за да се развива една голяма компания, понякога тя има нужда от индивидуално решение. Ние можем да ушием правилното решение за вас, ние сме готови да намерим вашия розов еднорог.

Методи на работа и техническа база

Периодичните ревизии на техниката ни и високото качество на кабелната ни мрежа осигуряват бърза и надеждна връзка с интернет. 
Все по-голяма част от мрежата ни е базирана изцяло на оптични връзки до крайния абонат, без никакво активно оборудване по пътя до вас. По този начин ние гарантираме максимална сигурност на преноса и независимост от околната среда и атмосферните условия. Работим изцяло с първокачествени материали и устройства. 

Благодарение на професионализма и отговорността на екипа ни ние печелим доверието на клиентите си и се утвърждаваме като водеща интернет компания.

Вижте какво може да ви предложим
Ние сме тук за да ви помогнем